Kuvia työmaista

 Tarkempaa tietoa ja enemmän kuvia entisistä ja nykyisistä työmaistani löytyy Jykän Metäpalveluiden faceook sivuilta!
(->Tästä klikkaamalla pääset Facebook-sivuilleni)Jos näet logollani varustetun kyltin tai auton tien reunassa olen lähimaastossa töissä. Tervetuloa juttelemaan kanssani silloin, kun moottosisahan ääntä ei kuulu. Puhelen ja vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi sekä autan, jos suinkin kykenen. :)

Ravimiehen piha kuntoon ja hevosille uudet tilukset! Turussa poistelemassa paljon haastavia pihapuita, yleisönä muunmuassa ravihevoset. :D Risujakin tuli niin paljon, ettei parikaan lavallista riittänyt, joten kiitokset ahkeralle kuorma-autokuskille, joka ajoi risuja pois samaan tahtiin kuin niitä tuli. Huippu työmaa, vaikkakin haasteellinen ja kiireellinen, niin loistavasti sujunut!

 Uutta elämää luomassa puun taimia istuttamalla! Istutus on yksi metsäteollisuuden tärkeimpiä osa-alueita. Pääperiaatteina onkin, että jokaista kaadettua puuta kohden istutetaan uusi. Näin pidämme huolen ettei metsä lopu koskaan!
Tässä Kuvakollaasissa näkyy kuvia usealta eri työmaalta, jotka ovat koostuneet pääsääntöisesti pihapuunkaadoista niin suorana kuin kiipeilytekniikallakin sekä nostokorin avulla. Myös maisemointihakkuilla ja harvennushakkuilla on puuta kaatunut.

Komeassa kevätsäässä siemenpuuhakkuuta Laitilassa! Järeitä puita järeälle sahalle. Uusin ostokseni huskun 570 söi tukkipuita vauhdilla ja työmaa sujui mukavasti.

Viimeajat on tullut poistettua toinen toistaan vaarallisempaa pihapuuta. Yleensä hankalista ja ahtaista paikoista, joissa suorakaatoon ei ole tilaa, puut poistetaan kiipeilytekniikalla, mutta kun puu on jo näin laho, kuin kuvassa näkyy on turvallisinta käyttää nostokoria.
Kakskerran aurinkoisessa säässä pihapuita kaatamassa. Aija Jantuselle kiitos hienoista kuvista ja mukavasta työmaasta, oli ilo asioida kanssanne!
Tienvartta raivaamassa Turun seudulla
Pakkaset yllätti ja puuta palaa! Tampereen seudulla apuna klapien teossa ja kuskauksessa. Asiakkaan toiveesta myös ahkera maskottikoiramme pääsi hommiin mukaan!
Nostokorin avulla poistamassa 9 vaarallista pihapuuta Kaarinassa. Jälleen haastava kohde, niin sähkölinjojen välissä, kuin lähes talon päällä makaavia puita ja kaikki saatiin turvallisesti poistettua!
Harvennushakkuu manuaalisesti moottorisahan voimin on harvinaista herkkua!
Kuva on Turun lentokentän lähistöllä olevasta harvennushakkuu työmaastani. Huippuhommaa säässä kuin säässä.
Velkualla maisemahakkuutta syksyisessä merisäässä. Haastava kohde, josta löytyi paljon lahoja puita. Niin suorakaatoja, kuin kiipeilytekniikallakin poistettavia puita.Turvallisesti ja tehokkaasti asiakkaalle mieleinen maisema. Nyt on tilaa rakentaa laituria rantaan ja aurinkokin pääsee paistamaan pihaan! ;)
Nostokori kuorma-auton avulla vaarallisen koivun poisto sujui vaivatta
Turun kaupungin turvallisuutta parantamassa. Yllä olevassa kuvassa Kupittaan liikennepuistosta poistamassa lahoja ja muuten vaarallisia puita, nyt on lapsien taas turvallista olla ja temmeltää! Samalla reissulla poistettiin Turun kaupungin alueelta myös muita vaarallisia puita.
Orapihlaja-aidan siistiminen ja oksien pois kuljetus!
Jykän Metsäpalvelut taipuu moneksi! ;) Urakkahommissa Harjattula Golf & Country Club:illa bunkkereita ajamassa bunkkerikoneella.
Kaarinassa merenranta tontilla koivujen kaatoa arboristi työnä.
Oli mahtavat maisemat ja mukava työmaa.Yhteistyöllä kaikki sujuu joutuisasti. Yritykseni arboristi työt hoitaa Petri Isola.
Kuusimetsän avohakkuu Kemiönsaarella manuaalisesti moottorisahan voimin. Oksat ja kuitupuut kasoihin, sekä latvat talteen 4 metrisinä paloina, jotta metsän omistaja sai tehtyä niistä keihäitä hevosturnajaisia varten ;)
 


2 kommenttia:

  1. Olipas mielenkiintoista katsella näitä kuvia. Kuinka herkästi työvaatteet likaantuu tuommoisessa ympäristössä, tai menee rikki? Että pitäisi uudet huomiovaatteet hommata. Mies aloittaa pian metsurin hommat.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, Kaisla olet saatanan suvakki huora perkele tuuppa tänne keravalle näytää sitä ryppyreikääs 🤤

    VastaaPoista