Yrityksestä

Jykän Metsäpalvelut on pääasiassa metsuripalveluita tuottava pienyritys, mutta tekee muun muassa myös kiinteistönhuoltoa, pihanhoitotöitä ja maanviljelyksen avustavia töitä.

Yritystä ylläpitää Jyri Heinonen, metsäpalveluiden- ja metsäenergian tuottajan paperit omistava, metsäalalta jo pitkän työuran omaava, asiakaspalvelullinen nuori yrittäjä.

Jykän Metsäpalvelut työllistää tällä hetkellä kaksi metsä -ja puutarha-alan rautaista ammattilaista.

Yritys tulee Maskusta ja toimii pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella, mutta liikkuu sovittaessa ympäri suomea. Vakuutukset niin vastuu- kuin tapaturmavakuutuskin meillä on kunnossa OP Pohjolan puolesta.

Yrityksen logossa ja maskottina seikkailee Belgianpaimenkoira Tervueren Alice, joka ei normaalisti ole työmailla mukana, mutta sovittaessa se voi vierailla työmailla asiakkaan pyynnöstä.

Mikäli tarvitset apua metsässä, tontilla, taikka pellolla, oli kyseessä sittten metsänhoito, puunkaato, nurmikon leikkuu, taikka pellon kyntö, niin ota yhteyttä joko puhelimitse (040 574 3013) tai sähköpostitse (metsajyka@gmail.com) ja pyydä tarjousta!
1 kommentti:

  1. On kyllä hyvä juttu, että tämmöisiä yrittäjiä on. Meilläkin on pari pihapuuta, jotka pitäisi saada matalaksi. Puun kaato on osa-alue, mistä itselläni ei ole minkäänlaista kokemusta ennestään. Täytyy joku ammattilainen meidän suunnalta etsiä. https://www.rakennusjkoivula.fi/puunkaadot

    VastaaPoista